diumenge, 16 de gener del 2011

PuBliCaCiOnS dElS rEsUlTaTs De L'eNqUeStA

Tot seguit us presentem els resultats de l'enquesta:

1. DADES PERSONALS

El 70% de les persones que van respondre l'enquesta van ser dones, d'entre 21 i 46 anys.
El nivell d'estudis de la majoria dels participants és d'estudis universistaris i E.S.O.
Gairebé tots amb nacionalitat espanyola.
El 87% dels enquestats viuen en un medi urbà.

2. ITEMS EDUCACIÓ

A) Edat en la que vas ser pare/mare per primer cop: La majoria dels enquestats i enquestades van ser pares/mares per primer cop entre els 26 i 32 anys.


B) Nombre de fills/es que tens: La mitjana de fills està al voltant dels 2 i 3 fills/es.
 
C) Nivell econòmic- familiar: Gairebé totes les famílies enquestades presenten un nivell econòmic mitjà, val a destacar, que predominen més les famílies amb un nivell econòmic baix que un nivell econòmic alt.
 
D)Tipus d'escola a la que portes els teus fills: Predomina l'escola pública entre el tipus d'escola.
 
E) Membres de la família que treballen: En el 40% de les respostes el pares i la mare treballen, el segueix el 30% de respostes on només treballa el pare.
 
F)Proximitat de l'escola dels fills/es: El 63% dels nens i nenes de les famílies enquestades acudeixen a l'escola que està situada dins al barri on viuen.
 
G) Com van els nens/es a l'escola? La majoria de nens i nenes van a l'escola amb caminant o amb cotxe.
 
H) Els fills/es es queden a dinar a l'escola? El 57% dels nens i nens es queden a dinar a l'escola 
 
I) Fan alguna activitat extraescolar? El 57% dels nens i nenes practiquen alguna activitat extraescolar, gairebé tots practiquen algun esport i idiomes.
 
J) Qui porta els nens/es a l'escola? Qui els recull? Un 70% de les respostes posa de manifest que les mares són les que porten u recullen els seus fills i filles de l'escola, també posa de manifest que són aquestes mateixes les que els reben quan arriben a casa.
 
K) Qui té cura dels fills/es alhora d'aixecar-se de dormir? El 60% de les respostes posa de manifest que és la mare la qui té cura dels seus fills quan s'aixequen de dormir, seguit d'un 33% que ho fan els dos, el pare i la mare.
 
L) Quin nivell d'estudis t'agradaria que tinguessin els teus fills/es? El 77% de les respostes manifesta que les persones enquestades voldrien que els seus fills tinguessin un nivell d'estudis universitàris.
 
M) Qui té cura d'ells/es quan es posen malalts? El 63% de les persones enquestades manifesta que tant el pare com la mare tenen cura dels fills quan es posen malalts.
 
N) Qui s'encarrega de fer la supervisió dels deures i l'agenda dels fills/es? El 43% de les respostes manifesta que els dos tenen cura dels deures.
 
O) Quantes tutories feu amb el tutor/a al cap de l'any? El 43% dels pares assisteixen a les tutories una vegada cada trimestre, seguit d'un cop al curs.
 
P) Seguiu les pautes d'orientació que donen els professors/es? El 40% segueixen normalment les pautes d'orientació que donen els professors.
 
Q) El fill/a presenta alguna necessitat específica a nivell escolar: El 67% de les persones enquestades han respost que els seus fills no presenten cap necessitat específica a nivell escolar, del 37% restant, un 50% presenten problemes de concentració i un 33% problemes de motivació.
 
El fill/a té un grup definit d'amics? El 87% dels nens i nenes tenen un gru definit d'amics.